Mosaic workshop on Bornholm

June 2019:

4 days teaching mosaics in the fantastic surroundings of Bornholm island. I will definitlety do it again

4 kommentarer til “Mosaic workshop on Bornholm”

 1. Hello Rocio,
  I am visiting your page for the først time, just found out you had a workshop a few days ago that I missed.Can you please inform me next time you will arrange a workshop on Bornholm ?
  Love Ulla

  1. Hej Ulla,
   Tak fordi din mail. Vi regner med at lave en workshop i starten af juni 2020. Jeg skal nok huske at skrive til dig, når vi åbner for tilmelding. I mellemtid har jeg mulighed for at undervise i min atelier i Rønne, hvis du er interesseret. Bor du på øen? Kh Rocío

  2. Hej Ulla,
   Tak fordi din mail. Vi regner med at lave en workshop i starten af juni 2020. Jeg skal nok huske at skrive til dig, når vi åbner for tilmelding. I mellemtid har jeg mulighed for at undervise i min atelier i Rønne, hvis du er interesseret. Bor du på øen? Kh Rocío

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *