Velkommen til Dewdrop Tiles

Hvor bæredygtig design og kunsthåndværk mødes med elegance og formål.

Foto: Inger Schnepel, NEST Magazin.

Vi skaber smukke, unikke fliseløsninger med et grønt hjerte.

Hos os handler det ikke kun om at lave flotte designs, men også om at gøre en positiv forskel for vores planet. Vi tror på, at ved at genbruge fliserester kan vi bidrage til at bruge vores ressource bedre og dermed mindske affaldsmængden.

I 2019 blev ideen om Dewdrop Tiles født, da vores stifter, arkitekt Rocío Paniagua, indså det enorme miljømæssige potentiale i de tilsyneladende oversete fliserester. Drevet af passionen for naturen og en vision om æstetisk design begyndte hun at omdanne disse overskydende materialer til unikke og kvalitetsfulde fliseløsninger.

Vores designs kan strække sig fra små dekorationer til overflader på op til 100 m². Mange små løsninger kan til sammen opnå en stor miljømæssig effekt, og det er netop det, vi stræber efter: At hjælpe med at skaffe en bæredygtig fremtid.

Vores samarbejde med STARK og Trio Nexø, og senest støtte fra Realdanias kampagne “Innovation til Marked”, har gjort det muligt for os at opskalere vores vision og at bringe den ud til flere. Alt sammen med det formål at gøre en positiv indvirkning på byggeriets klimaaftryk.

Læs mere om vores projekt hos Innovation til Markeds hjemmeside her.

Som frontløber med et enestående koncept, håber vi på at vise vej og inspirere andre til at være med på en rejse, der handler om at bidrage til at nedsænke byggeriets klimaaftryk. Vær med til at forme fremtiden med Dewdrop Tiles og lad os sammen skabe skønhed med et formål.

Dyk ned i vores smukke produkter her.

Du kan læse mere om, hvordan vi arbejder i forhold til genbrug af fliserester her.

Cookie-indstillinger