Rocío Paniagua,
Arkitekt MAA

Kontakt os gerne. Vi er klar til at hjælpe dig.

Info@dewdroptiles.dk

Proces

Vi hjælper dig hele vejen til du får de perfekte fliser til netop dit projekt.

Projekt

Vi stiller vores faglighed til rådighed i form af rådgivning omkring design med fokus på æstetik og materialevalg.

Ved at svare på få spørgsmål om dit behov, kan du få et uforpligtende overslag i vores online formular. På den måde kan du danne dig et overblik over en cirka pris på dit projekt samt projektets CO₂ besparelse. Nemt og hurtigt! Du finder formularen her.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at aftale et besøg i vores studio, hvor du kan se og opleve mulighederne fysisk. 

Design

Næste step er, at vi udarbejder et designoplæg af det valgte motiv i de materialemuligheder, vi kan tilbyde i forhold til dine ønsker. I designoplægget er dit projekt og dine ønsker, der er i fokus. Der fremsendes visualisering samt fysiske prøver af de foreslåede materialer således, at du følger dig tryg, når du bestiller.

Fremstilling

Fremstilling af vores produkter tager mellem 4 og 6 uger. Fliseresterne bliver skåret med millimeters præcision.

De fliser, der består af mindre dele, limes på monteringsnet til nem installation.

Levering

Der følger et produktblad som dokumentation for materialernes oprindelse samt CO₂ besparelsen fra netop dine fliser.

Ved behov tilbyder vi en monteringstegning som viser, hvordan fliserne sættes sammen således, at det er nemt at genskabe det valgte mønster.

Det er også muligt at bestille vores ekspertise til monteringsopgaven. I samarbejde med vores dygtige murere, sørger vi for, at dine Dewdrop Tiles fliser bliver monteret som ønsket. Dette har en særskilt omkostning.

Cookie-indstillinger