Unikke løsninger

Skræddersyede fliseløsninger til dit hjem eller din virksomhed lavet af gendannede fliser.

Kunne du tænke dig et unikt, bæredygtigt flisedesign?

Dewdrop Tiles er tilpassede fliser lavet af genvundne materialer til vægge og gulve. Dewdrop Tiles individuelle løsninger omfatter professionel rådgivning. Vi hjælper arkitekter og bygningsejere med at få den fliseløsning, der passer perfekt til deres projekt.

Dewdrop Tiles bestræber sig på at passe på miljøet. Derfor er vores skræddersyede mosaikløsninger lavet af genvundne materialer, som for eksempel keramiske fliser og marmor, der er tilbage fra byggeprojekter. Materialerne er indsamlet lokalt i samarbejde med byggefirmaer og er nøje udvalgt, med fokus på kvalitet, holdbarhed og udtryk.

Du er altid velkommen til at skrive til arkitekt Rocío Paniagua her .

HØJT HAV

Dette værk fanger havets kraftfulde, men samtidig harmoniske bevægelser, som skaber en livsbekræftende symfoni af styrke og lidenskab.

Custom backsplash Størrelse: 78 x 400 cm. til Multiform. Materialer: Genvundne fliser fra Garant Rønne. Inspiration: Østersøen på en stormfuld dag.

SØGER EFTER LYS

Dette værk er en påmindelse om naturens livskraft, som kommer til udtryk i hver gren og i hver rod, der længes efter solens stråler i de dybe skove.

Custom backsplash Størrelse: 70 x 90 cm i privat bolig.

Materialer: Genvundne fliser fra Garant Rønne parret med marmor genvundet fra privat byggeri. Inspiration: Skovens kontraster og organiske former.

FLODSTRØM

Et stykke, der viser vandets bløde bevægelser, når det strømmer gennem terrænet. Det handler om naturens tilpasningsevne og inspirerende frihed.

Unik gulvflise Størrelse: 60 x 120 cm. Uafhængig mockup for Formland udstilling. Materialer: Genvundet marmor fra privat byggeri integreret i den eksisterende gulvflise. Inspiration: Floden på sin frie rejse mod havet.

VALMUER SAMLING

Hver sommer pynter valmuer på de danske marker, og de røde blomster danser yndefuldt, mens de svajer i vinden. Poppies Collection genskaber valmuernes bløde bevægelser og giver dit værelse en særlig atmosfære.

Poppies Collection mosaik-fliser sæt dækker en overflade på 8 fliser 14,8 x 14,8 cm. Sættet indeholder hele mosaikmotivet, de tilhørende hjørner monteret på nettet – og ekstra fliser for at fuldende en bagplade på 75 x 45 cm.
Prisen for dette mosaik-flisesæt er 669 €.

SPURVESAMLING

Sparrows Collection er et forsøg på at bevare det magiske øjeblik, hvor øjnene på to spurve mødes. Linjerne i dette design blander sig med fugerne og bryder væggens geometri på en livlig og æstetisk måde.

Sparrows Collection mosaiktil-sættet dækker en overflade på 6 fliser 14,8 x 14,8 cm. Sættet indeholder hele mosaikmotivet, de tilhørende hjørner monteret på nettet – og ekstra fliser for at fuldende en bagplade på 60 x 60 cm.
Prisen for dette mosaik-flisesæt er 320 €.

GINKGO SAMLING

De bløde linjer i Ginkgo Collection er inspireret af det usædvanlige kinesiske træ med navnet Ginkgo Biloba. Dette smukke og tilsyneladende sarte træ symboliserer modstandskraft, fordi det betragtes som et “levende fossil”, der har overlevet selv efter store udryddelsesbegivenheder.

Ginkgo Collection mosaiktil-sættet dækker en overflade på 5 fliser 14,8 x 14,8 cm. Sættet indeholder hele mosaikmotivet, de tilhørende hjørner monteret på nettet – og ekstra fliser for at fuldende en bagside 60 x 45 cm.
Prisen for dette mosaik-flisesæt er 320 €.

MAGNOLIA SAMLING

Magnolia er for det meste oprindeligt fra Himalaya og blomstrer kun få måneder om året. Denne smukke blomst kan integreres i din væg og blive en smuk detalje i dit værelse – hele året rundt. En elegant, men personlig dekoration til dit hjem.

Magnolia Collection mosaiktil-sættet dækker en overflade på 6 fliser 14,8 x 14,8 cm. Sættet indeholder hele mosaikmotivet, de tilhørende hjørner monteret på nettet – og ekstra fliser for at fuldende en bagplade på 59,4 x 59,4 cm. Prisen for dette mosaik-flisesæt er 534 €.

KORAL SAMLING

De organiske linjer i Coral Collection er inspireret af botaniske mønstre observeret i planternes struktur. Mønstrene er indeholdt i bobler, der svæver på væggen som bobler af koraller, der symboliserer selve livets fremkomst.

Coral Collection – enkelt mønster

Dette mosaik-flisesæt dækker en overflade på 4 fliser 14,8 x 14,8 cm. 
Sættet indeholder 1 cirkelmosaikmønster (monteret på nettet) – og de tilhørende 4 hjørner. Størrelse: 30 x 30 cm.
Prisen for dette mosaik-flisesæt er 534 €.

Coral Collection – tre mønstre

Dette mosaik-flisesæt dækker en overflade på 8 fliser 14,8 x 14,8 cm. Sættet indeholder 3 forskellige cirkler af mosaikmønster (installeret på et net hver), de tilhørende 8 hjørner og ekstra fliser for at fuldende et bagstykke på 75 x 60 cm. Prisen for dette mosaik-flisesæt er 669 €.

MANDALA BLOMSTERSAMLING

Mandala flower Collection er inspireret af naturens geometri og tilføjer åndelige sanser til dit værelse.
Mandala betyder cirkel og er et gammelt symbol for meditation brugt af mange kulturer som buddhisme. I dag er det meget almindeligt at bruge mandalasymboler til meditation, med fokus på mandalaens form, hvilket giver mulighed for at føle sig centreret og forbundet med naturen.

Mandala blomst – enkelt mønster

Dette mosaik-flisesæt dækker en overflade på 4 fliser 14,8 x 14,8 cm. Dette sæt inkluderer 1 cirkel af mosaikmønster (monteret på nettet) – og de tilhørende 4 hjørner.
Prisen for dette mosaik-flisesæt er 480 €.

Mandalablomst – to mønstre

Dette mosaik-flisesæt dækker en overflade på 7 fliser 14,8 x 14,8 cm. Dette sæt inkluderer 2 cirkler af mosaikmønster (installeret på et net hver), de tilhørende 7 hjørner – og yderligere fliser for at fuldende en bagplade på 60,3 x 45,15 cm.
Prisen for dette mosaik-flisesæt er 534 €.

SPRING LANDSCAPE COLLECTION

De sarte linjer og snit i Spring landscape Collection er inspireret af skovens blomstring i forårssæsonen.
Det gælder glæden ved at se naturen blive genfødt igen.

Forårslandskab er et vandret modulært design. Mosaik-flisesættet dækker en overflade på 3 fliser 14,8 x 14,8 cm. Du kan bestille det beløb, du har brug for – for eksempel kan 2 sæt bruges som backsplash 90,6 x 14,8 cm.

Et sæt inkluderer hele mosaikmotivet og de tilhørende hjørner installeret på nettet.
Prisen for dette mosaik-flisesæt er 554 €.

Cookie-indstillinger